Anthony Logistics

Dryg & trevlig

Recension av Anthony Action High-Performance Moisturizer

I raden av anti-agekrämer för män så har så turen kommit till Anthony Logistics For Men. Som vanligt är det ingen billig sak, men exklusiviteten i priset matchas av en elegant och praktisk burk och av ett innehåll som faktiskt ger ett trevligt resultat.

Vi känner väl syftet med anti-age fuktighetskrämer vid det här laget: en ökad elasticitet i huden, minskande av rynkor och linjer etc. Jag har enligt anvisningarna använt den morgon och kväll på ren hud, och jag tycker nog att huden under dagen får en finare jämnare lyster och att diverse linjer mattas något. Känslan är behaglig och lugnande för ansiktet, och även om krämen känns fet när man applicerar den så ger den inte ansiktet ett fett och glansigt intryck, snarare tvärtom.

anthony_action_high-performance_moisturizer_2

Ska man anmärka på något så är det den otrevliga, mycket syntetiska “citrus”-doften som känns minst sagt klinisk och ofräsch och som nästan känns som rena kräkmedlet när man applicerar den. Tack och lov försvinner lukten nästan direkt så det är inget problem i egentlig mening. Flera märken har på sistone levererat produkter med samma märkliga onaturliga fruktdoft och jag kan än en gång bara hänvisa till det konkurrerande märket Bulldog som är mästare på att tillverka naturliga produkter men ändå med en svag och mycket fräsch maskulin doft.

Men som sagt, en trevlig produkt. Det höga priset känns OK på sikt, för det här är en kräm som är mycket mycket dryg. Endast en liten mängd på fingrarna räcker, så innehållet i burken varar i avsevärt lång tid. Efter knappt en månads användning är det fortfarande tre fjärdedelar kvar.

/TestPilot Glenn, 47 år

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s