Calvin Klein

Inget nytt under solen

Recension av Calvin Klein Encounter Edt

En klassiskt maskulin doft för den som inte vill sticka ut alltför mycket men ändå vill lukta gott.

Det är kryddigt, träigt och varmt rakt igenom och för att riktigt accentuera manligheten så ligger det en angenäm hint av cognac och svävar på toppen. Som poster boy ser vi vår egen hunk Alexander Skarsgård. Jag tvivlar dock starkt på att han skulle välja Encounter om han själv fick välja.

Calvin Klein har väl inte öst ur sig fängslande dofter den senaste tiden direkt. Det mesta har varit oändligt trist med en omisskännlig känsla av kvantitet före kvalitet och tyvärr är det väl lite samma visa här, även om Encounter inte riktigt förtjänar samma spott och spe som exempelvis Euphoria men det är helt enkelt för tråkigt och lite för gubbigt. Nej, tiden verkar ha stannat inne på CK’s utvecklingsavdelning och det är sällan man blir överraskad. One Shock var ett undantag men en humla gör som bekant ingen sommar.

calvin_klein_eternity_for_men_banner

Encounter är en doft av standardmått. Den håller men det finns betydligt roligare alternativ där ute och är du ute efter en doft som är lite mer diskret så håller fortfarande Calvin Klein’s gamla klassiker Eternity.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s