betyg 5

Bara plus!

Recension av REN Mayblossom T-zone Control Cleansing Gel

I juni fick jag testa en produkt från prestigefyllda REN, en rengöringsgel för T-zonen, kändes lite jaha, då jag passerat den åldern då just T-zonen var ett problem. Men jag fick vackert böja huvudet och inse att detta var minsann ingen vanlig rengöring för T-zonen, som brukligt snabbt torkar ut huden och gör den knastertorr..

Ren har lyckats göra en behaglig gel, som rengör och tar bort glansigheten, utan att huden känns torr och stram. Ta bara en knapp tesked och fukta lätt, gnugga upp ett lödder mellan dina händer och tvätta därefter ditt ansikte, skölj med ljummet vatten. Huden känns uppfriskad och len.

Använde den morgon och kväll och märkte inte av torrhet eller liknande. Vet dock inte hur den skulle fungera på en något torrare hud, men kan vara ett bra alternativ under sommaren, då vi generellt har fetare hud.

ren_mayblossom_t-zone_control_cleansing_gelSen måste REN få en eloge för en smart förpackning, som gör att du får ut allt innehåll, inuti den yttre plastbehållaren har du gelén i en vakuumförpackad påse, som pressas ihop och låter dig få ut precis allt. Tummen upp för det! Ger extra plus då produkten är dyr! Men dyr får ses i relation till ekologiska ingredienser, smart förpackning, mycket bra effekt, inga djurtester. REN Mayblossom T-zone Control Cleansing Gel får en 5:a

groomingbetyg5

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s