betyg 4

En ny favorit?

Recension av Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil-Free Moisturizer

Det här med ansiktsprodukter är inte en helt enkel sak. Och med stigande ålder har jag motvilligt insett att det nuförtiden verkligen behövs saker som kan ”jobba” ordentligt om man vill försöka att hålla huden i någorlunda bra skick. Jag har dessutom välsignats med en väldigt känslig hud som lätt blir solbränd, varken är jätte-torr eller fet utan har ett eget humör och gör lite som den vill. När det dessutom har varit en varm och solig sommar blir det extra knepigt att hitta rätt.

Ultra-Lite Oil-Free Moisturizer från PTR har varit ett utmärkt sommarsällskap. Formgivningen på förpackningen är enkel och snyggt klinisk och tar ingen större plats och jag har använt den flitigt morgon och kväll. Jag som vanligtvis tycker om att saker har en doft, gillar att den här krämen bokstavligt talat är helt doftfri. Fuktkrämen fungerar mer som en gel och ska framför allt förebygga uttorkning och uppkomsten av små hudutslag eller ”finnar”. Eftersom den är både dryg och generöst återfuktande med hjälp av bland annat aloe vera, antioxidanter, vitamin A och E samt hyaluronsyra , känns huden både mjuk och spänstig med en fin lyster, utan att ge ett alltför glansigt intryck.

peter thomas roth_ultra-lite_oil-free_moisturizer

Ett litet minus är att den inte innehåller någon solskyddsfaktor. Med det lilla tillskottet hade det varit näst intill perfekt.

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s