James Bond

Med rätt att förföra

Recension av James Bond 007 Ocean Royale Edt

Stilsäker sommardoft utan puls

Nu är det dags att svida om för fest i de finare lokalerna igen. Procter & Gamble är tillbaka med en ny doft med rätt att förföra. När James Bond på flaska lanseras för andra gången så är det med en betydligt mjukare approach än förra gången. Om det var svart smoking som gällde då så är det snarare ljus linnekostym nu. James Bond 007 Ocean Royale Edt är en sommarfräsch doft som andas elegans. Den är precis som sin föregångare stilsäker och trygg men helt utan överraskningar. Det finns liksom inget sting, inget schvung eller något som gör att man sticker ut ur mängden. Det finns tillfällen när den engelska agenten både syns och hörs men det finns också lägen där han behöver vara diskret. Ibland gäller det helt enkelt att smälta in och inte skapa onödiga rubriker. Då passar Ocean Royale.

Missförstå mig inte nu, den doftar gott och den kommer att fungera i alla lägen. På båttur, nattliga restaurangbesök och på uteterrassen med en drink i handen så kommer du att vara helrätt i sommar. Med en bas av trä och toppnoter som överraskar, vad sägs om kombinationen bergamott och whiskey/cola så ligger du också perfekt i gränslandet mellan sofistikerat och sensuellt.

james_bond_007_ocean_royale_edt

Priset på 390 kronor för 50 ml är svårt att argumentera mot. Det är ett riktigt bra pris för en sådan här kvalitetsdoft. Söker du en stilsäker och prisvärd sommardoft som dessutom kommer i en mycket vacker glasflaska så kan du inte misslyckas med James Bond 007 Ocean Royale. Söker du däremot något vildare, något mer äventyrligt, ja något som höjer pulsen då får du leta vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s