betyg 5

Finfint!

Recension av REN Kit For Combination Skin

Suveränt litet ”semesterkit” för oss med blandhy. Innehåller REN Mayblossom T-zone Control Cleansing Gel, T-zone Balancing Day Fluid och Invisible Pores Detox Mask i mindre prova-på slash semesterförpackningar. Alla produkterna är förträffliga mot lite oljigare hy och porer.

Jag har tidigare använt RENs ClearCalm3 Anti-Blemish Treatment Mask som jag tyckte doftade outhärdligt. Jag trodde det hade att göra med RENs anit-syntetiska produktinnehåll att göra. Men jag måste säga att de här doftar fantastiskt fräscht trots sitt petrokemikaliskt- och parabenfria innehåll. Bra jobb av REN att ha piffat till känslan av sina produkter lite.

ren_kit_for_combination_skinT-zone Control Cleansing Gel är en varsam gel som gör huden matt och preppar den för din fuktighetskräm. Den har en riktigt behaglig och uppiggande citrusdoft.

T-zone Balancing Day Fluid fungerar riktigt riktigt bra och minimerar din oljiga nuna direkt vid applicering. Riktigt kul att se att även naturliga ihopkok håller måttet hela dagen nu när det är 2013.

Invisible Pores Detox Mask gjorde att jag blev lite extra finnig i början eftersom jag hade en hel del orenheter. Sen har den varit suverän med att hålla rent och spänstig. I och med att den drar ihop porerna slätar den också ut huden.

Det är inga konstigheter här, produkterna funkar finfint ihop och håller huden oljefri hela dagen. Stabila produkter med bra effekt och med 100% naturliga ingredienser. 

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s