betyg 3

Håller hela dagen

Recension av Mr Natty Pomade Wax

Att hitta sin hårprodukt/produkter  är något man måste prova sig fram till och även något som ändras med åren med hårets mängd och kvalité. Jag har just nu en 50-tals frisyr med bena där det mesta håret kammas bakåt och jag vill att det får stadga och glans, men att det inte blir för hårt eller klistrigt, vilket ställer lite krav på mina hår produkter.

Jag börjar med att berömma den snygga designen på burken och även den föredömliga storleken vilket jag först reagerade över då det i förhållande till priset är en ganska liten burk. Produkten är otroligt dryg så det är ingen fara att burken är lite mindre. Doften är svag viol som är ganska behaglig och tar inte över eventuell parfym.

mr_natty_pomade_wax

Den har en mjuk, vaxig konsistens som är ganska oljig vilket gör att du måste tvätta händerna ordentligt efter användning. Den är lätt att fördela i håret och jag få till ett på gränsen till perfekt resultat enligt min kravlista. Effekten sitter hela dagen och behöver du fixa till så fuktar man bara en kam och drar genom håret så är det klart. Problemet för mig börjar när man vill få bort produkten, det krävs dubbla schamponeringar för att få ur produkten då den ej är vattenbaserad utan oljebaserad, något som jag inte alltid är sugen att göra om man kommer hem sent. Detta drar faktiskt ner betyget från ett till början högt betyg hos mig till en stark trea.

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s