betyg 5

Prisbelönt rengöring

Recension av Neal’s Yard Remedies Men Revitalising Face Scrub

NYR Men eller Neal’s Yard Remedies är en serie organiska hudvårdsprodukter från England och britterna har fullkomligt håvat in priser de senaste åren. På förpackningen till varje enskild produkt står det angivet exakt hur stor procent av ingredienserna som faktiskt är organiska. Jag har testat deras Revitalising Face Scrub (82 %) och kan absolut förstå varför utmärkelserna har haglat över NYR Men.

Grov, effektiv och väldoftande. Så vill jag beskriva denna skrubb. Den grovkorniga leran avlägsnar döda hudceller och lämnar en remarkabelt mjuk hy. Det som är anmärkningsvärt är att trots att kaolinleran är rejält grovkornig så är rengöringsprocessen ändå högst angenäm. Ingen sveda, ingen rodnad, bara en frisk, mjuk och välmående hy.

Förpackningen är diskret, funktionell och klassisk. Vit och blå text på grå botten funkar bra i alla badrumsskåp. Den sticker inte ut men den är heller inte trist. Doseringen funkar bra och produkten är lättarbetad. Jag använde den två gånger i veckan och älskade den rena och mjuka känslan efter varje användning.

neal's_yard_remedies_men_revitalising_face_scrub

Neal’s Yard Remedies Men Revitalising Face Scrub är ett säkert köp för varje man som är mån om sin hy. Glöm inte att avsluta med en riktigt bra moisturizer. Personligen använde jag Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Illuminator, en kombination som gjorde underverk.

Det givetvis bara bli ett betyg, full pott.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s