betyg 4

Når långt!

Recension av Versace Eros Edt

Så har då det mycket trevliga märket Versace kommit med en ny parfym, denna gång mer sensuell och djup variant kallad just Versace Eros Edt.

Ja, namnet i sig antyder ju vad man försökt uppnå doft- och karaktärsmässigt då guden Eros står för just kraft, sensualism och passion. Har man då lyckats? Jodå, många av ingredienserna som tonka böna, geranium, ekmossa, italiensk citron och cederträ samverkar fint för att skapa ett litet kraftpaket som passar den passionerade och flärdfulle mannen utmärkt. Det är en manlig doft, trots att den också innehåller beståndsdelar som skulle kunna bli för söta eller aromatiska om de användes fel.

versace_eros_edt

Samtliga av Versaces parfymer har det där lilla extra som skänker lite lyx och pondus åt den som bär den och de tillhör mina personliga favoriter, men det jag kanske saknar lite grand i Eros är den fräschör som finns i exempelvis deras originalparfym. Här känns det lite tungt, speciellt så här under sommartid, och bör nog användas som en festparfym kvällstid då den blir alldeles för aromatisk en varm sommardag. Hade man balanserat den med en mer fräsch ton (kanske med lite mer citrus) så hade man varit helt hemma. För mitt vidkommande slår den inte originalet av den anledningen. Men det är i övrigt en parfym som når långt och som står för kvalitet och manligt självförtroende, som vanligt när det gäller Versace.

/TestPilot Glenn, 47 år

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s