betyg 5

The boy next door

Recension av doop The Outsider

Det här är den bästa vardags-styling produkten jag någonsin använt. Anledningen är att man inte märker av den alls. Håret ser bara naturligt fint ut, som om man inte gjort nåt alls med det. Något som jag verkligen uppskattar till vardags.

doop_the_outsider

Stadgan gör det lätt att lägga håret åt rätt håll och bli av med eventuellt friss. Håret går också lätt att “lägga om” under dagen dessutom ser håret fortfarande fantastiskt ut dagen efter. Såvida man inte sköljt ur det då förstås. The Outsider är lätt att skölja ur, nåt jag verkligen uppskattar med en hårlera. Men för att vara särskilt ärlig så är produkten inte särskilt lerig av sig, den är som sagt lätt att skölja ur, inte heller jättesträv eller jättematt som leror brukar vara. Åh andra sidan kanske jag inte använder den som det är tänkt.

Eftersom jag har medellångt hår så masserar bara in en liten mängd mellan händerna innan jag drar dem genom håret och lägger det rätt. Leror används normalt till lite kortare hår. Men jag måste säga att den fungerar utmärkt för mitt medellånga hår om jag bara använder en liten mängd. Hursomhelst så känns den mer som en hårpaste och stadgan som utannonseras, 9/10 känns lite överdriven. För mig är namnet också lite fel, jag känner mig inte alls som en outsider, den omärkbara stylingen gör snarare att jag känner mig som the boy next door.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s