betyg 4

Stimulerande!

Recension av California North Watermint Conditioner

Här har vi ett ett hårbalsam med kylande känsla. Mentholdoften piggar upp och hårbotten blir stimulerad av allehanda grejor, vilket långsiktigt, borde resultera i att ditt hår ser hälsosammare ut. Den kylande effekten är riktigt najs, inte för stark som kan hända med andra liknande varianter. Ryktet säger att man kan köpa den för att bota huvudvärk. Det tänker jag testa vid tillfälle.

Balsamet lämpar sig för att användas varje dag och behåller färgen om du färgat håret. Det dras också, helt magiskt, direkt in i håret. Känslan är att det verkar direkt och att man inte behöver ha det i lika längre som andra balsam. Även din torra vinter-hårbotten kommer bli lugnare och gladare.

California North_watermint_conditioner

Resultatet för håret är, för mig personligen, lite off. Håret blir nästan lite för mjukt och lätt, vilket med min nuvarande frilla gör att det känns lite spretigt. Inget som en stylingprodukt inte råder bot på men jag föredrar om håret håller ihop sig lite mer efter duschen. Har man längre hår är det här nog toppen och jag inbillar mig att man då också får en livlighet och ett annat studs på håret. Av nån anledning tänker jag att det skulle vara perfekt för lockigt hår.

Prismässigt tycker jag att det finns bättre balsam för pengarna men det här är ett bra balsam oavsett!

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s