4VOO

Något att dölja?

Recension av 4VOO Confidence Corrector

Okej, man behöver ju inte använda korrigeringsstick…

…om man inte absolut måste dölja hemsk acne eller ofrivilligt mörka fläckar under ögonen anser jag. Om det gäller mot riktigt hemska acnesår så kan det ju faktiskt vara praktiskt (som exempelvis för en arbetsintervju), men kan även se lite taffligt ut vid överexponering. Om man är ute efter heltäckande produkter kan man ju lika gärna satsa på ett puder i samma nyans eller annan sminkprodukt.

Jag testade med en mörk nyans på korrigeringsstiftet ifrån 4VOO och är fascinerad över hur smidigt själva användandet av stiftet är. Men absolut nödvändigt (för mig) vill jag inte hävda. För att dölja acne med fungerar den således alldeles superbt till, inga konstigheter där. Om du har tendenser till mörka ringar under ögonen, eller ögon som sitter relativt djupt in, så är stiftet möjligt att applicera för att utjämna exempelvis skuggpartierna med. Risken är att du ser blekare ut istället just under ögonen, något som kan försämra looken till att se mer trött eller sliten ut.

4voo_confidence_corrector

Mycket högt pris, men innehåller förvisso naturliga vitaminer och mineraler som även skyddar mot UV-strålning. Ska tydligen strykas ut med ringfingret för bästa effekt! 😉

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s