Calvin Klein

Nej, nej!

Recension av CK One Edt

Calvin Kleins doft One lanserades 1994 som en unisexparfym och den beskrivningen kunde inte vara mer rätt. Och jag ska i ärlighetens namn säga att jag är totalt fel målgrupp för den; jag är ju inte 20 längre och min stil är träiga, friska klassiskt manliga dofter. Den här vänder sig till de unga killarna, vars flickvänner lånar en dusch av parfymen innan de beger sig hem på morgonen.

ck_one_edt

Tillhör man ovan nämnda kategori användare är allting gott och väl, men min personliga reaktion blir bara en stilla undran över varför Calvin Klein vill att jag ska lukta som om jag blivit inlåst i tio timmar i en syjunta på ett äldreboende på Östermalm?  “Dammigare” doft tror jag inte jag har testat den här sidan puberteten. Nej fy sjutton, Calvin Klein, den här ‘fjollparfymen’ är inget för oss karlar med gråsprängd pondus och erfarenhet – den yngre generationen får säga vad de vill; unisexparfymer är möjligen doftindustrins sämsta ide någonsin, vilket härmed bevisas.

Och varför är det alltid de hemska dofterna som stannar kvar på kroppen i all oändlighet och inte går bort om så man ens skrubbar med Svinto???

/TestPilot Glenn, 47 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s