betyg 4

Fuktboost på glasburk

Recension av VMV Hypoallergenics Know-It-Oil

I samband med att årstiderna ändras så ändras också vår hud. Min hud blir till exempel mer känslig under vintern, inte bara i ansiktet, och då kan en allroundkräm med extra fukt komma väl till pass. Jag har nu använt mig av Know-It-Oil som är ren (100%) ekologisk jungfrukokosnötsolja. Oljan med dess fettsyror blir som en fuktboost för huden och har även en lätt antiseptisk inverkan. Den absorberas ganska snabbt av huden men lämnar en ganska glansig yta en stund vilket kan va bra att tänka på om man använder den i ansiktet.

vmv_hypoallergenics_know-it-oil

Den doftar givetvis kokos men inte den jobbiga “solkrämsdoften” utan en mer fräsch och renare doft. Kokosolja har samma konsistens som smör i temperaturer under 24°C, den smälter vid kontakt med varm hud eller så lägger man burken i ett varmt vattenbad för att få lättflytande olja. Jag har fastnat för denna och kommer se till att en burk alltid finns hemma för de gånger huden behöver en fuktighetsboost. Jag ger denna universalprodukt en fyra.

groomingbetyg4

1 svar »

  1. Jag fattar nog inte hur den här skiljer sig från helt vanlig ekologisk virgin kokosolja man köper på Ica? Om det är 100% ren kokosolja? För det använder jag också, men till en bråkdel av priset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s