betyg 3

Startkit för blandhy

Recension av VMV Hypoallergenics SuperSkin Starts Here – Combination

Jag har fått testa ett startpaket som innehöll följande:

· Hydra Balance Gentle Cream Cleanser

Precis som man säger, är denna mycket, mycket mild. Krämig konsistens och lite ovant att man inte kan jobba upp ett lödder. En härligt mild rengöring som inte gav några som helst irritationer.

groomingbetyg4

· Hydra Balance Smart Moisturizer

Ser ut som en tjockare version av mjölk, men är lättare än en kräm. Luktar knappast någonting. Man blir överraskat vit i ansiktet men krämen är lätt att applicera och sjunker in nästan omedelbart. Ingen irritation och känns inte kladdig eller fet.

Båda ovanstående produkter innehåller något som heter Monolaurin, vilket härstammar från kokos vilket lär ha en lugnande effekt på huden och förebygger acne.

groomingbetyg4

· SuperSkin 2 – Mandelic Acid Toner

Enligt företaget skall man vara lite försiktig med detta ansiktsvatten. På paketet ger de förslag på hur produkten skall användas. Första intrycket var att den var ganska stark, men det avtog relativt snabbt. Efteråt känns huden riktigt ren och smidig.

groomingbetyg3

vmv_hypoallergenics_superskin_starts_here_combinationNågra avslutande ord om VMV Hypoallergenics som grundades 1979 av en framstående dermatolog- och dermapatolog. Företaget står för hudvård och makeup av högsta kvalitet. I samtliga produkter försöker man undvika att använda några av de ämnen (76) som klassas som allergena. Produkterna är 100% parfymfria, 100% fria från färg, ftalater, parabener och konserveringsmedel.

Läs mer om företaget på: http://www.vmvhypoallergenics.com/about-vmv/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s