Anthony Logistics

Fantastisk (& röd)

Recension av Anthony Logistics Deep-Pore Cleansing Clay

Ansiktsmask!

Veckorutinen som är så där lagom udda. Man sitter där med en kopp te och ett lager av t.ex. lera i ansiktet. Jag kan inte ens minnas vilka alla ansiktsmasker jag använt genom åren, men alla har varit ler-baserade som t.ex. Dior Homme Dermo System Detoxifying Mask, Kiehl’s Rare Earth Pore Cleansing Masque och Korres Pomegranate Mask, och alla har lämnat ansiktet matt och med ett fräsch och rent utseende. Även denna är en lermask för att på bästa sätt ta hand om en oljig hy/blandy. Med en massa (och då menar jag en MASSA) ingredienser som oljor, vitaminer, alger, extrakt och frukter lovar Anthony Logistics väldigt mycket med Deep-Pore Cleansing Clay. ”Perfekt, det låter som världens bästa mask!” tänker du.

Anthonys lermask är RÖD. Min rumskamrat hatar mig efter varje gång jag använt mig av den. ”Patrick, hela badrummet är rött!!!! IGEN!!!!”

anthony_deep-pore_cleansing_clay

Redan efter första gången märks det av att den har absorberat olja i t-zonen och rensat upp i porerna. Det är rent och skinande fräscht. Doften i denna mask är en stor överraskning och ett stort plus. Det är bitter apelsin som sätter sina spår i atmosfären runt en under tiden masken sitter i ansiktet. Aldrig har jag haft en ansiktsmask med doft, så här vinns det några poäng.

En till två gånger i veckan under längre tid har jag använt mig av denna och porstorleken har synligt minskat, hyn ser allmänt klarare och fräschare ut och oljiga zoner upplevs som mindre oljiga. ”Åh, du är fantastisk!” tänker jag när jag kollar på tuben, samtidigt som jag kommer på att ”Ja fan, just det, du är röd…” och  tänker att jag inte orkar städa badrummet denna gång och skippar därför ansiktsmask. Oavsett om man tvättar av den i duschen eller i handfatet färgar den i stort sett allting rött.

Det är en riktigt bra mask för dig med oljiga områden och stora porer. Den lämnar ett rent och fräscht utseende samt en ren och fräsch känsla, och hur kan man tacka nej till detta? Det enda som drar ned betyget är färgen. Fram till 7e april har du 20% rabatt på allting från Anthony, så skynda och köp Anthony Deep-Pore Cleansing Clay, om du nu inte hatar att städa badrummet efter varje gång.

//Patrick, Testpilot 19 år

+ Härlig apelsindoft

+ Lämnar fräsch känsla och rent utseende

+ Mattar ned

+ Förminskar synliga porer

– FÄRGEN!

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s