betyg 4

Förgyllande fuktighetskräm

Recension av Recipe for men Energizing Bronze Cream

Energizing Bronze Cream från Recipe for men kan vara det bästa som har hänt under den svenska vintern i år. Åtminstone för mig. Blir du också så där blek och nästan likgrå under de mörkaste vinterdagarna  samtidigt som du  för åratal sedan tröttnat på att pallra dig iväg till ett solarium istället för att betala dyra utrikesresor till solen? Om inte så kan du hoppa direkt till innehållsbeskrivningen…

Energizing Bronze Cream ger din hud lite extra värmande lyster och hälsosam glans. Den lägger sig som ett tunt brunt lager ovanpå din hud och bidrar i mången fall till ett finare intryck oavsett en god natts sömn eller ej. Det är verkligen ingen mirakelkräm á la TV-shop, men ger en trött look en tillfällig  förbättring. Nackdelen är att vid lite för mycket disponerande så kan ett färgflagnande och ”brunkrämsrand” infinna sig. Med andra ord bör krämen användas sparsamt och i lägre utomhustemperaturer.

dave_recipe_bronze_2

Tydligen innehåller krämen både återfuktande ingredienser (provitamin B5 och jojoba) såväl som energigivande afrikansk peppar. Andra ingredienser som alger, frukt och rosmarin har en lugnande effekt och stimulerar nyproduktion av hudcellerna.

Innan användning

dave_recipe_bronze_1

Efter..

dave_recipe_bronze_3

Det finns med andra ord flera anledningar att pröva Energizing Bronze Cream. Den hade kunnat vara aningens mindre kostsam (75 ml för 269:-) men är ändå så pass dryg i hållbarhet att man kan kosta på sig att använda den som fuktighetskräm under årets kyligare månader.

groomingbetyg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s