betyg 3

Serum som räddar dig både innan och efter…

Recension av Murad Blemish & Wrinkle Reducer

Den här är ett serum som bekämpar acne, fina linjer och rynkor. Serumet rengör också huden från befintliga finnar.

Finnar får jag rätt sällan, tack och lov. Men ibland händer det att det dyker upp en härligt röd finne på ett inte så diskret ställe i ansiktet. Innan har jag bara väntat ut att den ska försvinna. Men nu när jag har Blemish & Wrinkle Reducer har jag testat att applicera serumet lite koncentrerat på finnen. Det har fungerat väldigt bra för mig! Finnen försvann nästintill helt över natten. På ett par dagar var den helt borta.

Serumet ska förebygga finnar men det kommer alltid att komma en eller flera finnar som trotsar detta. Då är det bra att den även hjälper till att ta bort dem.

Daniel_Murad_Blemish_Wrinkle_Reducer

Jag har inte sett eller känt någon större skillnad av regelbundet användande. Som sagt får jag inte finnar så ofta så det kanske inte märks så stor skillnad då. Däremot har den hjälpt mig efter att enstaka finnar har tagit sig fram vilket gör den till en räddare både innan och efter en finne har kommit fram. När jag tänker efter så har dem enstaka finnar som dykt upp efter att jag använt detta serum ett tag varken varit irriterade eller stora. Så lite skillnad har jag ju faktiskt märkt av.

Har du problem med finnar eller acne och har en dryg 800-hundring att slösa så kan du gott testa Murad Blemish & Wrinkle Reducer. Den är dock väldigt dryg så den varar ett bra tag. Om du däremot känner att priset är alldeles för högt kan jag tipsa om Recipe for men Anti-Blemish Coverstick som kostar 179 kr. Med sticket får du i och för sig inte den förebyggande hjälpen men den både täcker och behandlar en redan uppkommen finne.

groomingbetyg3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s