betyg 4

Grovjobbaren

Recension av Murad Refreshing Cleanser

Enligt produktbeskrivningen är Murad [Age Reform] Refreshing Cleanser en löddrande rengöringskräm och visst löddrar det på rätt bra när produkten jobbar sig in i huden och effektivt rengör smutsig hud. Efter sig lämnar den en fräsch fruktig doft som sitter i länge och trots att produkten är effektiv mot smuts så är den ändå mild och irriterar inte huden, vilket ibland är fallet hos billigare rengöringskrämer.

Efter en månads användning i vårt kalla vinterklimat märkte jag också att Murad Refreshing Cleanser fungerar riktigt bra när det gäller att återfukta nedkyld och uttorkad hud.

Produkten kommer i en väl tilltagen förpackning på 200 ml och den räcker väldigt länge. Efter att ha använt krämen två gånger dagligen, morgon och kväll i en månads tid är jag inte ens halvvägs ner i tuben och då har jag verkligen inte snålat.

murad_refreshing_cleanser

Plasttuben gör krämen enkel att dosera och jag gillar att det är mycket lödder. Refreshing Cleanser passar för alla hudtyper om du inte har speciella behov, den är dryg och effektiv och är helt enkelt ett säkert köp. Men du, glöm inte att avsluta med en riktigt bra fuktighetskräm.

groomingbetyg4plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s