betyg 5

Man’s best friend

Recension av Bulldog Original Deodorant

Bulldog fortsätter att leverera prisvärd manlig hudvård i världsklass.

Om jag skall vara helt ärlig är deodorant är inte jättekul att skriva om. Det finns inte så mycket att säga. Den gör sitt jobb, kommer sällan i några superflashiga förpackningar eller ståtar med häftiga namn. Nej, det är nog få som går igång på en deo-stick/roll men skall man bryta ner det så är det ju effektiviteten och till viss del doften det hänger på i slutändan och väl där så är det svårt att slå britterna på fingrarna.

Om vi börjar med effektiviteten så är Bulldog Original Deodorant högst kompetent. Den håller hela arbetsdagen och även en bra bit in på kvällskvisten. Visst, jag vet att det finns s.k. 24-timmarsprodukter men de är oftast ännu tråkigare i sitt utförande och luktar inte i närheten så gott som Bulldog’s Deodorant. Här är doften nämligen riktigt pigg och fräsch med en dominerande citrusbas. Helt naturlig och fri från aluminium är den dessutom, vilket givetvis alltid är ett stort plus och då inga produkter från Bulldog är djurtestade så har oskyldiga djur skonats från onödigt lidande även denna gång. Det tackar vi för!

bulldog_original_deodorant

Summa summarum; Lider du inte av extrema svettningar (då behöver du en antiperspirant) så är detta ditt val varje dag i veckan. Den är fräsch, flora och fauna skonas och den kostar just nu bara 79 kr. Det är väl inte mycket att fundera på egentligen eller hur?

groomingbetyg5

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s