betyg 5

Enkel, smidig & mycket bra!

Recension av Cicaclean Antibakteriell Alcospray 70%

Såhär i sjukdomstidernas högkonjunktur är det här en alldeles förträffelig produkt. Det är en Alcospray i en sjukt smidig förpackning som du kan ha med dig i jackfickan eller i din trendiga manbag. Supersmidigt om man reser också!

Att det är en spray gör den extra simpel att applicera, och det känns lite geekigt trevligt att ta fram sprayburken och spraya på handen. Dessutom har den återfuktande vitamin E och aloe vera så därför använder man den gärna oftare än att applicera en uttorkande gel-variant.

Spray har också fördelen att det är sjukt simpelt att applicera på offentliga saker som t.ex träningsredskap eller toalettsitsar. Eller varför inte spraya lite på det där såret du just fick (å andra sidan kanske detta inte är rekommenderat men jag gör det ändå).

cicaclean alco spray

Spraya direkt mot ena handflatan i 2-3 sekunder och gnid händerna, missa inte mellan fingrarna och att göra “rycket”, där man hakar fingrarna i varandra, för att få med ovansidan av fingrarna och naglarna.

Huruvida sprayen är effektiv med sin garanterade 70% alkoholhalt eller om siffran borde vara högre, vet jag inte. Jag har inte blivit sjukt i år i alla fall men det kanske jag inte hade blivit ändå. Den återfuktande effekten är sådär, plus är i alla fall att man inte torkar ut händerna som kan hända med alcogels. Förpackningen är sjukt sjukt smidigt att ha med sig och ja, det är ju inte så att man har så höga på krav den här typen av produkter så det är nog den bästa antibakteriella produkten jag använt.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s