betyg 4

Som i unga dagar

Recension av Jack Black Line Smoother Oil-Free Moisturizer

Har fått äran testa ytterligare en produkt från den nya märket Jack Black, denna gång blev det Line Smoother Oil-Free Moisturizer. Denna produkt innehåller 4% glycolic acid, som tar bort döda hudceller och ger huden en lyster, bonus blir att tunna rynkor dämpas och du får ett ungdomligare utseende. Den är lätt att applicera och du får en lite värmande och stickande känsla direkt efter, men det försvinner snabbt och huden blir matt och samtidigt återfuktad. Ett viktigt observandum är att denna lotion skall användas på väl rengjord hud och inte som din dagkräm, passar alltså inte i kyla eller i solen. Bäst effekt får du om du använder den på natten och tvättar av den på morgonen, skrubba med din favoritskrubb, två ggr i veckan så kommer du snart få en hud som du minns från ungdomen.

jack_black_line_smoother_oil-free_moisturizer

De produkter jag testat från Jack Black kan konkurrera med betydligt dyrare Ole Henriksen, så söker du ett bra men billigare alternativ, så satsa på Jack Black.

Jag ger Jack Black Line Smoother Oil-Free Moisturizer en 4+, det som drar ner en aning är att doften är lite tråkig, kunde vunnit på att dofta ex. amber, läder…lite maskulin känsla.

groomingbetyg4plus

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s