betyg 3

Perfekta nagelband…?

Recension av Mavala Mavapen nagelbandsolja

Tja, vad gör man? Ibland får man testa produkter avsedda för ett problem man inte har. Och är det något jag inte har problem med är det nagelbanden.

Mavala Mavapen nagelbandsolja är en olja i form av en praktisk filtpenna som man använder på sprickor och trasiga nagelband. Oljan innehåller bland annat solrosolja, olivolja och vitaminerna E och F. och det låter ju välgörande och bra, eller hur? Tanken är att man ska stryka med pennan över nagelbanden, massera lätt med fingrarna och sedan eventuellt ta bort överflödigt trasig hud runt området med en nagelbandsskärare.

mavala_mavapen

Nu har jag som sagt i det närmaste perfekta nagelband och i min ålder  (när man passerat de gyllene 40) så är där andra problem som känns mer angelägna, ska erkännas. Men jag prövade några få torra områden jag har ovanför övre delen av naglarna på ett par av fingrarna (alltså inte själva nagelbanden) och jag måste säga att det var en mycket välgörande känsla och min hud blev faktiskt mjukare just där efter några appliceringar. Så trots att det blev svårt för mig att använda produkten som det var tänkt, så fick jag snabbt erfara att det här kändes ganska sunt för huden på fingrarna.

Det gör faktiskt att betyget ändå blir rätt högt, särskilt som pennan i sig är otroligt praktisk och fiffig. Inget kladd, och den otroligt lättanvänd. Så, med viss reservation – då jag inte kan bekräfta hur den verkar på själva nagelbanden – blir betyget:

/TestPilot Glenn, 47 år

groomingbetyg3plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s