betyg 4

Uppfriskande rengöringsgelé

Recension av Murad Essential-C Cleanser

Denna gången var det dags att testa en produkt från Murad igen. Murad Essential-C Cleanser som är en rengöringsgelé som hjälper hudens försvar och tillför skyddande antioxidanter för att lindra och lugna en stressad hud.

Murad är ett av mina favoritmärken. Produkterna påminner lite om läkemedel. Verkligen inte på ett negativt sett utan mer att produkterna känns genomarbetade och gör sitt jobb.

Förpackningen är snyggt anonym och ser exklusiv ut. Jag använder gärna ansiktstvätten i duschen och då föredrar jag mer en pumpflaska eftersom det underlättar lite. Rengöringsgelén är dryg och löddrar lite lätt. Efter en månad har det inte gått åt mer än vad som syns på bilden (och då är vi två som använder den). Den känns lugnande på huden och stramar inte innan jag fått på fuktighetskräm. Denna känslan gillar jag! Speciellt nu när det är kallt behövs milda produkter för att inte irritera och torka ut huden.

Daniel Murad Essential-C Cleanser

På sommaren vill jag nog ha en lite mer effektivare produkt som känns att den gör mer. Men nu på vintern passar Essential-C Cleanser perfekt. Rekommenderas!

groomingbetyg4plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s