Anthony Logistics

Snabb lindring för honom & henne

Recension av Shaveworks The Cool Fix

Shaveworks finfina produkt – The Cool Fix – lugnar och kyler huden direkt efter rakning. Det är egentligen ingen rocket science det här. Det är gediget, bra, prisvärt och enkelt. Väljer du att köpa The Cool Fix får du en schysst produkt som gör jobbet utan extravaganser. Inget kladd, inga röda fläckar, bara välbehag. Den har en svagt parfymerad doft som varken kommer att skrämma eller hetsa upp någon. Det är alldeles lagom, inte för mycket, inte för lite.

Flaskan är babyblå med en silverfärgad plastkork. Inte heller särskilt iögonfallande men jag gillar den kursiva stilen och diskreta logotypen. Det känns helt klart lite old-school, en produkt från svunna tider. Jag ser framför mig en gammal barberarsalong med skimrande rakknivar och slitna läderstolar, mycket trevligt. Doseringspipen är enkel att använda och erbjuder exakt rätt motstånd. Den kommer inte att gå upp av misstag eller överdosera vid tryck. Återigen, alldeles lagom, inte för mycket, inte för lite.

shaveworks_the_cool_fix

Priset för 156 ml är klart överkomligt. 365 kronor är det värt att offra för att få känna en behaglig lätt kylande effekt och omedelbar lindring efter rakningen. Jag lånade faktiskt även ut produkten och minsann, Shaveworks The Cool Fix skulle visa sig fungera alldeles utmärkt även vid rakning av bikinilinjen så nu kan man med fördel placera en liten trevlig babyblå flaska under julgranen och rimma fritt till både honom och henne.

groomingbetyg4plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s