betyg 3

Trevliga bekantskaper & en ny favorit!

Recension av Jack Black hudvård för män

Jack Black är relativt nytt märke för den svenska marknaden. Men det startades redan år 2000 i USA för att fylla tomrummet som fanns när det gällde högkvalitativ och lättanvänd hudvård för mannen.

Jack Black All-Over Wash

Detta är nog den produkt som går bäst hem hos dem flesta männen som tycker att två produkter är en produkt för mycket när det kommer till duschen. Jack Black All-Over Wash är en duschkräm, ansiktsrengöring, ett rakbalsam och schampo i ett. Löddrar bra i håret, känns milt för ansiktet och ger kroppen en fräsch och uppfriskande doft som påminner om mint och eukalyptus. Jag som hellre föredrar fler produkter känner mig lurad när jag inte får öppna fler flaskor när jag duschar. Det är en stor del av upplevelsen. Men faktum är att den faktiskt fungerar. Min man tyckte speciellt om den här, han brukar oftast använda schampo till hela kroppen. Men nu äntligen kunde han hålla koll på en enda produkt och göra rätt. När tuben används till hela kroppen dagligen av två personer tog den snabbt slut, ca två veckor höll den. Priset är helt okej och även om jag själv kommer använda fler produkter i fortsättningen så tycker jag att den fungerade bra.

Jack Black Cool Moisture Body Lotion

Jag är absolut sämst på att använda body lotion. Det blir mer sällan än ofta, eller snarare mer aldrig än någon gång. Men Jack Black Cool Moisture Body Lotion är faktiskt så pass snäll att även om jag använder den sällan så känns det som den tar igen uppehållet och lämnar huden med en frisk doft och en mjuk känsla. Krämen går snabbt in i huden så det är rätt gott att smörja in en stor mängd. Något som är väldigt bra är att krämen kommer i en stor pumpflaska som gör det lätt att dosera.

recension jack black hudvård för män

Jack Black Pit Boss Antiperspirant & Deodorant

Jag säger bara, Recipe for Men. Precis som många andra har jag upptäckt deras absolut i särklass bästa deodorant och är en trogen användare. Därför testade jag med höga krav Jack Blacks deo. Jag är mer förtjust i roll-on istället för ett stick. Men jag tyckte inte att Jack Black Pit Boss Antiperspirant & Deodorant kladdade någonting alls. Det jag hade lite svårt för var doften. Den gav mig gubb-vibbar, inte alls fräsch och sportig som Recipe for Men. Om man däremot gillar den doften så kan jag verkligen rekommendera denna deo som ett alternativ till Recipe for Men. Den höll mig fri från svettlukt hela dagen.

Jack Black Intense Therapy Lip Balm Mint

Oj oj oj, min nya favorit. Jag har jätteproblem med torra och fnasiga läppar. Speciellt nu när det börjar bli kallt. På läpparna känns den som ett uppfriskande skyddande lager. Det sticker lite i läpparna precis som den går in och fightas med det torra och fnasiga. Läpparna känns direkt mycket smidigare och mjuka. Vad jag kan läsa mig till finns det inget vatten i den så det är också ett plus så läpparna inte fryser när det blir minusgrader. Ett lågt pris för en dryg produkt. Absolut toppklass för Jack Black Intense Therapy Lip Balm Mint.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s