betyg 5

Bästa någonsin!

Recension av Fudge Textures Aerosol Rock Spray

WOW! WOW! WOW!

Produktkvalitén på groomingmarknaden har verkligen utvecklats sedan jag började intressera mig för den 2005! Då fanns det några få märken som levererade grundutbudet med rengöring, återfuktning och någon specialprodukt och de flesta hårprodukterna riktade sig mest till tjejer och även vissa ”anpassade” produkter nådde inte riktigt ända fram. Men den här hårsprayen från Fudge går emot allt! Den riktar sig inte specifikt till män men av funktionen att döma så passar den snarare bättre till män.

recension hårspray

99,9 procent av alla sprayer som säljs kommer i rosaglittriga flaskor och håret blir ofta rätt stelt och glansigt och strålen är som den tightaste inställningen på vattensprayflaskor avsedda för blommor. Vissa produkter blir något mindre stela och går att sprida en aning mer men det gör sällan någon större skillnad i funktion om man betalar 200 kronor hos frisören eller 40 kronor på stormarknaden.

Men de har som sagt gått emot allt – Fudge Textures Aerosol Rock Spray blir inte det minsta glansig, strålen är bred och dessutom doseras sprayen ut i mindre portioner än man är van vid. Att doften dessutom är både manlig, diskret och något som lär funka för nästan alla smaklökar är bara en bonus. Med ett sånt här bra resultat bryr jag mig inte i att Fudge vill ha 299 spänn för en flaska, för det är den värd. Bästa sprayen någonsin! Eller än så länge kanske jag ska säga…

/Testpilot Andreas B 28 år

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s