Neotantric Fragrances

Svensk kaxighet på flaska

Recension av Neotantric Fragrances Dirty Money Edt

Neotantric Fragrances, en del av Recipe for Men, har på senare år gjort sig ett namn på marknaden med sina annorlunda och utmanande dofter men faktum är att man redan 2008 kammade hem det attraktiva priset ”årets doft” i Cafés stora modepris med inte mindre två olika parfymer. Senaste tillskottet Dirty Money följer intrampad väg. Den levereras i en ‘arty’ kartong som lika gärna skulle kunna vara rockbandet Kents senaste skivomslag. Ett mörkt landskap med smutsiga och rostiga oljerör på svart botten. Dystopiskt och snyggt.

recension parfym

Flaskan är tyvärr inte lika spännande. Neotantric Fragrances envisas med att använda samma stora, (100 ml) genomskinliga, klumpiga, trista fyrkantiga glasflaska som man alltid gjort, denna gång med siluetter av oljeborrtorn på framsidan. Tur då att innehållet är desto mer spännande. Vid första sprayduschen formligen exploderar de varma noterna. Tobak, cederträ och starka kryddor vägs upp av en uppfriskande våg av citrus. Neotantric Fragrances Dirty Money Edt är som ni förstår en ganska tung doft men den är samtidigt både elegant och intressant och fungerar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt.

Produkten är visserligen dryg men då den första, mest intensiva upplevelsen dessvärre avtar alltför fort är det tur att flaskan är så pass väl tilltagen för den levererar mystik och passion de första två timmarna men efter det tenderar den att försvinna i mängden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s