betyg 5

Problem med T-zonen?

Recension av Murad T-Zone Pore Refining Gel

Murad kan verkligen det här med ren hud. Deras Clarifying Toner är fantastiskt och den här gelen är snäppet bättre. Använd den på problemområden (hela ansiktet går också bra) efter toning och låt den absorberas lite innan du drar på fuktighetskrämen.

Första dagarna blev jag lite extra “finnig”, gelen rensade ur mitt ansikte rejält, men efter det var pormaskarna som bortblåsta. Huden blir lite fastare och får också en lite bättre lyster. Dessutom känner jag inte att jag behöver skrubba ansiktet alls lika ofta. Jag brukar få finnar lite då och då men under veckorna som jag använt den här gelen har det varit helt problemfritt!

recension serum mot stora porer och fet hud

En av anledningarna till att jag ibland vänder mig till Murads produkter är att de alltid lyckas få till en väldigt återfuktande känsla. Nästan som om man bodde närmare ekvatorn fast i Sverige. Hur Murad lyckas få till en sådan känsla med den här typen av produkt fattar jag inte alls men ansiktet känns så oerhört rent och återfuktat. Dryg är den också, eftersom jag bara använder den på problemområdena blir den nästan prisvärd. Har man problem med pormaskar eller oljig hy så borde det här vara en no-brainer. Prisvärd blir den i vilket fall i detta produktpaket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s