James Bond

Unna dig lite stjärnglans i vardagen

Recension av James Bond 007 Edt

Hur luktar egentligen James Bond? Det är något vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att få veta men enligt huset Procter & Gamble luktar han, föga överraskande väldigt manligt. Inte motorolja och vapenfett-manligt men sofistikerat maskulint. Många tränoter och kryddiga inslag skall återspegla den hemliga agentens glamorösa klassiska stil. En stil som dessutom rör sig över flera årtionden och därmed skall passa såväl George Lazenby som Daniel Craig-typen.

Normalt sett är jag emot produkter baserade på varumärken och kända karaktärer. Ferrariklockor, Tiger Woods-brillor. På något sätt känns det lite tacky, trots att de är svindyra.. Men faktum är att James Bond 007 Edt är en riktigt trevlig bekantskap. Dock saknar den det där sista stinget som utmanar och överraskar.

Den sobra flaskan i glas och stål andas kvalitet och elegans. Tydligen skall den vara inspirerad av Bonds prylmani och pjäsen ligger tungt och säkert i handen. Lite innovativt också att man får skruva fram spraykorken som ligger ”gömd” i flaskan.

recension herrparfym

Något annat som 007 Edt lyckas väl med är hållbarheten. Doften varar nästan hela dagen och även om den skiftar karaktär efter ett tag så får du här en riktigt skön, klassisk doft som kanske inte skiljer sig nämnvärt från mängden men heller aldrig gör bort sig i de fina rummen.

Jag skulle nu kunna rabbla upp olika Bondcitat, drinkreferenser och annat men jag besparar er det tveksamma nöjet och avslutar istället med att säga att P&G här har lyckats träffa helt rätt. Det är en tidlös doft levererad i en snygg förpackning. En vardagslyx som dessutom passar utmärkt att ge bort till den där personen som ”redan har allt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s