betyg 4

Höjdare från Jack Black

Recension av Jack Black kroppsvård

recension duschkräm

Jack Black All-Over Wash

Tre produkter i en och samma förpackning?! Är det ens möjligt? Nej det är det inte men denna produkt lyckas med det mer än vad klassiska Dubbel Dusch gör. Som duschkräm är den riktigt skön och fräsch utan att torka ut eller ta över doftmässigt trots att man använder parfym. Dessutom GÅR den att använda som nödschampo i träningsväskan men hemma bör man skilja produkterna åt. Och ifall det inte framgått innan så har den inget att sätta emot ALLA andra ansiktsrengöringsprodukter på marknaden. Jack Black är ett nytt märke i Sverige och när alla de andra produkterna är så bra så borde inte gett sin in på detta omöjliga uppdrag utan nöjt sig med att göra en bra duschkräm och stå för det. Ser man All-Over Wash som något som används till enbart kroppsrengöring i duschen så är det en kanonprodukt. 

recension antiperspirant

Jack Black Pit Boss Antiperspirant & Deodorant

En fantastiskt bra deodorant kort sagt. När Recipe for men släppt sin deo slog den ner som en bomb och blev min första produkttest som fick toppbetyg och nu har det äntligen kommit en konkurrent som sätter hårt mot hårt för att tvinga utvecklingen ännu mer framåt. Exakt vilken av dessa deodoranter som är bäst är i princip bara en smaksak. Jack Black är ett deostick, Recipe for men är en roll-on, Jack Black doftar relativt starkt och manligt, Recipe for men är nästan doftlös…

bäst i test

rakkräm recension

Jack Black Beard Lube Conditioning Shave

Är det raklödder? Är det rakgel? Är det rakolja? Återfuktare? Nej! Det är Jack Black Beard Lube Conditioning Shave – en mix av alla dessa produkter där det absolut bästa egenskaperna plockats ut och bildat den bästa produkt som jag någonsin provat! Oavsett om man använder sig av hyvel eller  rakapparat så hjälper Jack Black här att få till ett resultat som är långt mycket bättre än som är möjligt med (riktigt bra produkter) såsom Gillette Fusion rakgel. Det är garanterat ingen slump att Men’s Health Grooming Award Winner 2011 utsåg den till ”Bästa produkt” för det här är någonting som revolutionerar marknaden! Och helt ärligt, numera känns det fel att ”bara” kunna ge denna produkt en femma i betyg.

/Testpilot Andreas B 28 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s