betyg 4

Tack!

Recension av Bulldog Original Deodorant

Så var det dags att pröva roll-on deodoranten från det utmärkta märket Bulldog. Förväntningarna brukar vara stora, då jag länge använt flera av deras andra produkter – deras Anti-Age Moistureizer är faktiskt min favorit bland alla ansiktslotioner – och jag kan väl inte säga annat att de även den här gången infriar dem med deras Original Deodorant.

OK, den förhindrar knappast svettningar hos de som lider av det problemet i extrem grad (som undertecknad) men det utger den sig heller inte för att göra utan fokuserar mer på att få bort odör och ge fräschör. Däremot känns Bulldogs trademark igen: renhet och känslan av fräschhet från milda, icke-skadliga naturprodukter, i det här fallet åtta essentiella oljor samt den vårdande och lugnande aloa veran.

recension naturlig deodorant

Doften är inte vad man förväntar sig från en produkt riktad mot män: Bulldog Original Deodorant är fruktig och på gränsen till feminin eller åtminstone unisex, men oj vad fräsch den är. Mycket ovanlig och samtidigt extremt tilltalande. Bulldog är mästare i att kombinera mildhet och skonsamhet med karaktärsfulla dofter, vilket får anses som mycket speciellt, och här lyckas de igen.

Och den håller vad den lovar: att hålla kroppen fri från dålig lukt och som vanligt så är det ingen större risk att drabbas av hudirritationer eller annat elände tack vare deras satsning på att undvika skadliga ämnen. Återigen: tack Bulldog för en ypperlig produkt.

/TestPilot Glenn, 47 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s