betyg 5

GGGGG

Recension av Jack Black Face Buff Energizing Scrub & Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather

Jag fick tillsammans med ytterligare några av Groomings testpiloter, testa ett nytt intressant märke från USA, Jack Black. Som är en ekoprodukt och ej djurtestad, ett plus i kanten för det! Har testat deras ansiktskrubb & rakkräm.

Jack Black Face Buff Energizing Scrub är en exfolierande  och uppiggande skrubb med c-vitamin och  menthol. Jag har testat den på lätt fuktad hud och även på torr hud innan dusch. Ger en uppfriskande känsla och huden blir pigg och rosig, för och inte tala om hur len du blir! Helt enkelt en enkel men mycket effektiv produkt.

recension scrubkräm för män

Funkar perfekt för sig själv och också att använda om du har problem med inåtväxande hårstrån i samband med rakning, så ta en liten klick i väl fuktat ansikte och massera över skäggväxten innan du använder deras nästa produkt, Jack Black Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather.

Nu snackar vi kvalité, en helt underbar rakkräm , att applicera med fingrarna på väl fuktad hud eller som jag föredrar, med rakborste, för att få den rätta känslan. Innehåller makadamianöts- och sojaolja som skyddar och ger en exceptionellt hudnära rakning, nästan som med rakkniv. Kan bara berömma! Helt klart två prisvärda och dryga produkter, snygga förpackningar.

recension rakkräm

Blir klart 5:or, med spets! Mer av denna typ produkter vill jag se i mäns groomingkit! Ligger i klass med Ole Henriksen, men billigare.

bäst i test

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s