betyg 5

Rekommenderas varmt!

Recension av Peter Thomas Roth Radiance Oxygenating Masque

Har denna månad fått förmånen att testa ytterligare en Peter Thomas Roth produkt, de har den senaste tiden blivit en ny favorit i groominghyllan. Denna gång föll lotten på Radiance Oxygenating Masque, en produkt som skall klargöra, jämna ut hudtonen, avgifta och återfukta maximalt.

Produkten har en blåaktigt ton och en neutral doft. När du applicerar och masserar in den i huden ändrar den sig till ett vitt fluffigt skum som är svagt mintdoftande. Jag kände mig som en Michelingubbe efter första applikationen och det stramade rejält i huden, kändes verkligen att något hände. Masken skall sitta på i ca 10 minuter och under den tiden så sugs masken upp av huden, därefter sköljs ansiktet rent med ljummet vatten och du kan applicera din vanliga dagkräm. Använd en till två gånger i veckan.

recension ansiktsmask

När du använt masken kommer du känna att huden blir len och rosig, fick även en känsla av att huden blev mättad med fukt och därmed fylligare, dvs mindre rynkor minskade betydligt och du ser definitivt yngre ut.

Kan varmt rekommendera Peter Thomas Roth Radiance Oxygenating Masque och tror den gör extra nytta t.ex. under sommaren efter sol och långa salta bad, kanske inte efter den svenska sommaren, men för de som varit söderöver… Prismässigt är den dyr, som de flesta PTR produkter, men återigen väldigt dryg och definitivt värd sina pengar. Så killar, det är bara att beställa hem och bli några år yngre! Ger denna produkt 5+

bäst i test

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s