betyg 3

Nyhet från Replay

Det här med att klädmärken eller andra erkända varumärken försöker bredda sig och gör en utvidgning av sitt produktionsområde eller specialitet till att gälla fler områden brukar väcka min skepsism. Få märken lyckas behålla samma känsla och kvalitet när de ger sig in på nya territorier. Ett sådant exempel är doften Replay Jeans Original!.

Replays jeans har alltid legat högt i prisnivå per byxa och har lyckats behålla sitt anseende genom olika modetrender genom åren, så att satsa på ett komplement till en stadig produkt var kanske inget oväntat. Det doftar ungefär som man kan vänta sig under ett besök i en Replay butik; lite träigt, mycket bergamott och lite rundad (inte så stark) lime.  Flaskan är designad i sann ‘Replayanda’ med guld/kopparfärgad kork och genomskinlig glasflaska med passande kantnött jeanstygs-tryck på ena sidan och glasstansade bokstäverna för REPLAY på baksidan. Snyggt och enkelt.

recension herrparfym

Doften är helt klart godkänd men lever inte upp till samma nivåer som jeanskvalitéerna hos märket (om det nu var tanken) utan har alldeles för starka toppar av något sött. Däremot har den en praktisk storlek som skulle uppskattas av vem som helst som gåva eller vara som hittat för Replayfantasten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s