betyg 3

Sunt för tunt hår

Recension av Toppik Hair Fattener

Den här praktiska hårprodukten känns lika naturlig att använda som vilket hårgel som helst. Skillnaden är att du tar i detta innan dina vanliga styling produkter eftersom Hair Fattener bygger upp dina tunnare hårpartier med keratin som stärker varje hårstrå. Dvs. en produkt lämpad för dig med tunt hår, men som känner att du behöver och vill stärka det.

recension toppik hair fattener för tunnhåriga

Jag tycker att håret framför allt har fått mer fall och mjukhet efter att ha provat ett tag, så det är väl ett sundhetstecken på att produkten verkar? Vill inte påstå att håret blivit tjockare eller ”fetare”, men som sagt möjligen mer formbart trots sin tunnhet. Fungerar nog ypperligt väl på rakt hår, men är annars ett bra grundkomplement för en bättre daglig stajling eftersom den inte behöver tvättas ur.

1 svar »

  1. Håller inte med. Jag kör då och då med Toppiks produkter och tycker de generellt är bra, men Hair Fattener borde egentligen kallas ”Hair FLATTENER”. Tycker den är helt värdelös. Poängen med Toppiks produkter är ju att tunna hårstrå ska bli tjockare, men Fattener plattar bara till håret (vilket är raka motsatsen till vad som behövs om du är lite tunnhårig eller börja tappa lite hår) – all volym försvinner och det ger ett flottigt, oljigt och fett intryck. Det är en av världens sämsta hårprodukter någonsin och fullständigt onödig.
    Jag rekommenderar folk att hålla sig till Toppiks schampo och balsam med keratin, de är mycket bra och ger ett fint, tjockt resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s