Kenzo

För varma hjärtan och heta nätter

Recension av L’Eau Par Kenzo for Men Edt

Det japanska modehuset Kenzo har under många år försett marknaden med flera riktigt trevliga doftkompositioner och L’Eau Par Kenzo är inget undantag. Med sina mjuka, fruktiga och citrusbaserade doftnoter balanserar den farligt nära damparfym men lyckas ändå precis hålla sig innanför gränsen och tack vare detta djärva tag får man istället i L’Eau Par Kenzo en djupt sensuell upplevelse. Det är givetvis inte alla som vågar eller klarar av att bära upp en utmanande parfym som denna men om du antar utmaningen så vågar jag påstå att du har mycket att vinna hos det motsatta könet. Då noterna ligger så pass nära kvinnornas egna dofter är min uppfattning att parfymen lockar till sig kvinnor som undermedvetet, nyfiket undrar varför mannen ifråga nästan luktar som de själva. Det här är definitivt ingen slät dussinparfym som du skall slita ut på ett åtta-till-fem-jobb, det är en doft du sparar för heta nattliga möten på spännande platser eller andra tillfällen av signifikans.

Boka bord på en charmig restaurang, en snyggt skuren kostym, den noga utvalda blomsterbuketten, en måttlig mängd L’Eau Par Kenzo i nacke och handled och lyckas du hålla dig sofistikerad och intressant under hela daten smälter hon snart i dina händer för hur skall hon kunna motstå en kavaljer med sådan utmärkt smak och stil och som dessutom doftar oemotståndligt?

recension herrparfym

Fortfarande inte helt övertygad? Ok, här kommer ännu ett skäl till varför du bör köpa en flaska. Tack vare de mjuka, närmast feminina dofttonerna, lånar du som en sann gentleman inte bara ut en välstruken vit skjorta till din nattliga, kvinnliga besökare dagen efter. Du kan utan problem även erbjuda henne en dos japansk mystik för tro mig, även om L’Eau Par Kenzo for Men inte är en unisexdoft i ordets rätta bemärkelse så kommer du att upptäcka att det inte bara är du som klarar av att bära upp den här doften på ett närmast hänförande vis och du kommer att älska sättet på hur hon förvandlar den här essensen till något helt unikt.

testpilotsfavorit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s