betyg 3

Svettig?

Recension av Jack Black Pit Boss Antiperspirant & Deodorant

JB’s nya deodorantstick fungerar precis som stick brukar göra, eventuellt är den lite mindre klibbig än andra trots dess mjuka och milda yta. Det räcker med ett par drag under armen för att få den fräscha doft och mängd man behöver för att möta en ny dag. Eftersom den är både antiperspirant och deodorant så motverkar den svettavsöndring samtidigt som den tillför en övertäckande doft. Den klibbar inte varken på kläder eller övrig hud, men jag upptäckte att det kan uppstå ansamlingar rester i klumpform i armhåret. Inte så nice!

Mildheten gör dock att eventuell irritation på känslig hud uteblir. Beträffande odören så doftar det mer duschkräm än deodorant, ungefär som din morbror brukade göra på somrarna efter morgonduschen när du var på besök.

recension antiperspirant

Det är tyvärr något halvbilligt över det hela, men designen är det inget fel på. Lite som Björn Borgs billigare deodoranter, den känslan. Den är dessutom bra att ta med sig på flygresor och räcker ett bra tag. Pit Boss är för dyr (185 kr) för sin doft enligt mig, men helt okej som helhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s