betyg 5

Avgör själv!

Recension av Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal

Peel & Reveal är en exfolierare som gör din hud lätt och luftig med fantastisk lyster. Den löser det mesta, jämnar ut hudtod och verkligen sopar rent alla döda hudceller och små ärr. Den är dessutom skitsmidig och helt klart något för den moderna mannen. Man får liksom skrubb och kemisk peeling samtidigt utan att hålla på och tramsa omkring med flera produkter. Använd den som en vanlig skrubb först, ta lite mer än du brukar. Istället för att skölja av den direkt, låt den verka som en mask 3-7 minuter. Resultatet känns direkt.

Rent, slätt och fint.

Man misstänker lätt att den sliter mycket på huden men faktum är att jag haft den på längre än 7 minuter flera ggr i veckan utan några som helst problem. Följ självklart upp med en moisturizer och gärna ett serum om du har.

recension enzympeeling

Förpackningen har ett lyxigt metallic-fanerat lock. En touch som enkelt förhöjer lyxkänslan ett par snäpp. Men hur tänkte de när de tog fram doften? Den här doftar så mycket äppelkaka att man nästan undrar om det inte är det man smetar in sig i (jag vet att det är pumpa men jag tänker ändå äppelkaka). Det är inte alls oangenämt utan tvärtom. Det skulle kunnat vara farmor som hade bakat och man får nästan lusten att slicka i sig smeten istället för att gnugga in det i ansiktet. Det kanske inte riktigt vad man vill ha i en groomingprodukt… eller? Ni får avgöra. Köp!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s