Dolce & Gabbana

En doft av sommar och romantik

Recension av Dolce & Gabbana The One Sport Edt

Se alltid till att ha minst fyra somriga dofter att alternera med när sommaren är här. Det är nämligen nu agnarna skall skiljas från vetet. Nu när alla uteserveringarna är öppna och det är både after work med kollegor och fest under bar himmel som gäller. Är du rustad för den mördande konkurrensen?

Variation är både roligt och nödvändigt. Ett av budorden var som bekant ”du skall icke bära samma doft varje dag” och han var klok den gamle Moses för på sommarhalvåret, eller som i Sverige, i bästa fall under två månader så är vi mer socialt aktiva än någonsin och detta kräver givetvis en uppdaterad och personligt anpassad doftarsenal. Du skall lukta gott på jobbet, på strandpartyt och på nattklubb. Inte för tungt men inte heller för mycket ”sporthall”.

Dolce & Gabbana The One Sport är ett utmärkt alternativ – Här får du en fräschör som är både spännande och lite exotisk. En sportig doft som även funkar framåt småtimmarna. Doften sitter dessutom i länge för att vara en ‘sportdoft’ och växer faktiskt bara med tiden. Du utstrålar energi och självsäkerhet och likt de flesta parfymer från huset D&G så har The One Sport en säregen exklusiv doftstomme att vila på.

recension herrparfym

Fotbollsmatch med grabbarna, Barhäng, kvart i tre-ragg eller två veckors charter med flickvännen. Med The One Sport är du hemma oavsett aktivitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s