betyg 5

Värd att testa!

Recension av L’Oréal Men Expert Vita Lift 5 Complete Anti-Ageing Daily Moisturizer

Har tidigare testat liknande produkter ur L’Oréal herrserie och de har levererat vad de lovar, så även Vita Lift 5 Complete Anti-Ageing Daily Moisturizer. Produkten är förpackad i en behändig pumpflaska, vilket gör hållbarheten längre, då väldigt lite av produkten exponeras vid applikation, skyddslocket gör också att det inte riskeras spill i gymväskan. Där får L’Oréal full pott!

Krämen som sådan har en angenäm, svag doft, som inte ligger kvar så länge efter applikation, plus i kanten igen. Den är lätt att applicera och går snabbt in i huden, till att börja med ser du lite flottig ut, men mattheten, som vi män söker, kommer snabbt och den effekten sitter hela dagen. Huden känns uppfriskad och mjuk, men för mig med begynnande kråksparkar och lite andra rynkor, märks inte den rynkreducerande effekten så väl, däremot känns huden en aningen slätare. Kan bäst beskrivas som om porerna fylls ut och ger en slät effekt. Testade efter applikation med ett bronzing powder och ärligt så ser det bättre ut än utan krämen, den fungerar alltså även som en primer. Du slipper att exempelvis, brunkräm, lägger sig i klumpar i dina porer.

recension anti-age fuktighetskräm män

För det facila priset av 159:- får du med andra ord en effektiv och bra produkt. L’Oréal Men Expert Vita Lift 5 Complete Anti-Ageing Daily Moisturizer är helt klart värt att testa. Jag ger en svag 5:a, det enbart för att den innehåller parabener, finns många produkter idag utan denna mineralolja.

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s