betyg 5

Imponerande!

Recension av Peter Thomas Roth Mega Rich Intensive Anti-Aging Eye Creme

Peter Thomas Roth Mega Rich Intensive Anti-Aging Eye Creme, en klar gel som skall strama upp och reparera området under ögonen. Innehållet är vit A, C och E, kollagen och fyra olika molekylära peptider, som uppges tränga ner i hudens undre lager och reparera underifrån.

Med det i bagaget, var jag spänd på vilken effekt denna gel skulle få på mina kråksparkar…vid första applikationen, stramade det rejält och området under ögonen kändes uppfriskat. Tog första dagen en aning för mycket och fick till att börja med en glatt och blank yta, kändes inte riktigt ok. Men redan efter en liten stund försvann det blanka och huden blev matt och slät. Mängden att applicera är ytterst lite, ungefär det som du kan få upp på yttersta toppen av en Topz, detta räcker till båda ögonen! Imponerar!

recension ögonkräm

Effekten av gelén får mer än godkänt, huden har blivit slätare och kråksparkarna har minskat. Fördelen med denna är att du kan använda den under solskydd och på så sätt skydda extra under dagarna på stranden och till kvällen blir området under ögonen svalkat och uppstramat. Gelén skall för bästa effekt användas två ggr per dag och jag personligen tog lite extra till kvällen.

Mega Rich Intensive Anti-Aging Eye Creme är mycket dryg och lär räcka minst ett par månader, prismässigt ligger den i det dyrare segmentet, men med tanke på hur dryg den är och den goda effekten, känns priset inte så besvärande. Ett litet observandum är att den bästa effekten får du på tunna och mindre rynkor, har du djupa ”fåror” räcker inte denna gel.

Avslutningsvis gäller för att bevara elasticiteten i huden så gäller rengöring och återfuktning, samt solskydd! Ger denna gel 5+

bäst i test

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s