betyg 5

Simply the best

Recension av Murad Eye Lift Perfector

”Murad Eye Lift Perfector är en concealer som jämnar ut och återställer ett ungdomligt utseende runt ögonen. Den ger ett ögonlyft genom en innovativ 5x Firming Technology som ger ett synbart lyft. Den förbättrar hudens fasthet med 50% på 15 minuter samt innehåller Re-Luminate Complex och som minimerar mörka ringar och påsar under ögonen både omedelbart och på lång sikt. Smart Moisture System ger fukt och reducerar svullnader.”

Nej, vad säger ni, skall vi skippa skitsnacket och fimpa allt som har med technology och smarta system att göra? Ibland behöver man nämligen inte krångla till det så förbannat. Ett enda ord räcker för att jag skall kunna förklara för er varför ni bör köpa Murad Eye Lift Perfector. Det är ett ord som jänkarna använder när det har blivit dags att skilja agnarna från vetet, ett kraftfullt och beskrivande ord, ett ord som inte har någon svensk motsvarighet när man verkligen behöver förklara för någon just hur fantastiskt bra någonting är. Outstanding! Där har ni det. Murad Eye Lift Perfector är faktiskt outstanding.

Men eftersom detta är en blogg där jag också förväntas analysera produkten ifråga skall jag givetvis också förklara varför Murad Eye Lift Perfector är outstanding. Egentligen borde det väl räcka med att säga att produkten gör sitt jobb mycket bättre än alla andra concealers jag provat på men jag måste också poängtera hur lätt produkten är, både i konsistens och applicering. Jag vill också gärna lyfta fram den grymt sköna känslan av att inte känna sig uppsminkad utan bara helt naturligt fräsch och välvårdad och sist men absolut inte minst, hur produkten faktiskt lyfter fram ögonen, genom att både dölja och motverka mörka ringar. Jag antar att den inte heter Eye Lift Perfector för intet för det här är verkligen perfekt och trots den något höga prislappen på dryga femhundringen så blir det toppbetyg för Murad den här gången.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s