betyg 5

De har gjort det igen..

Recension av Recipe for Men After Shave Balm

Jag har testat i princip hela Recepie for Men´s sortiment och har lyckats hittat några av mina groomingfavoriter här. Det är framförallt till rakningen de har haft stort genomslag med bra rengöring och olika typer av rakgeler och lödder, men det är till eftervård av huden som produkter har saknats. Nu lanseras dock After Shave Balm och jag har fått chansen att vara testpilot på denna.

recension after shave

Recipe for Men After Shave Balm kommer i en pumpflaska, som följer deras övriga serie, med en etikett som sticker ut vilket inte alltid är optimalt i badrumsskåpet om det är många produkter som trängs på liten yta. Konsistensen är en blandning av gel och kräm och har den karakteristiska ‘Recipe for Men-doften’. Produkten är väldigt dryg så två pump räcker mer än nog för hela ansiktet. Den absorberas snabbt av huden och en svalkande mjuk känsla känns omedelbart på huden, redan här märker jag att det är kvalitet. Om man kollar innehåll så har den givetvis deras egna blandning Sebustop® som ger huden en matt yta men även Allantoin som lugnar och Physiogenyl™ som ger fukt och näring till huden. Men om din hud kräver mycket fukt så bör du använda en fuktkräm efter och som nu på sommaren dessutom bör innehålla ett solskydd.

Nej, jag blev inte besviken denna gång heller då Recipe for Men bygger ut sitt sortiment med ytterligare en kvalitetsprodukt som både lugnar och vårdar din hud efter rakningen. Med dess dryghet och pris kan det inte bli annat än en femma.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s