betyg 3

Inte så farligt!

Recension av Myego Fonteint Hydrating Enhancer

Fräscha till och jämna ut huden samtidigt som den återfuktas

Smink har aldrig varit min grej. Det verkar krångligt och lite skrämmande. Men att jämna till hudtonen för att se fräschare ut samtidigt som huden återfuktas är varken krångligt eller skrämmande. Inte med Myego Fonteint Hydrating Enhancer i alla fall.

Jag har mycket röda pigment i min hud så jag blir både lätt bränd och kan se lite rödflammig ut i ansiktet. Speciellt runt näsan och i pannan. Det har lockat lite att beställa någon form av smink som jämnar till huden men jag har som sagt tyckt att det har verkar krångligt. Jag vill ju inte att det ska synas att jag använder smink.

Fonteint Hydrating Enhancer är en foundation som har en oljeabsorberande formula och en light/medium färg. Första misstaget jag gjorde var att ta för mycket. Det syntes tydligt eftersom jag har ljust skäggstubb. Efter var det inte så ljust längre, utan mer brunmålat. Gör om, gör rätt. En mindre mängd och undvika stubbet. Less is more är väl att föredra.

recension foundation

Jag tycker faktiskt att huden ser lite jämnare ut. Men däremot känner jag att jag blir lite fetare än vanligt. Det kanske är för att jag använt för mycket så jag håller fortfarande på att testa mig fram. Sedan är det lite varning för vita eller ljusa handdukar. Dem blir lätt färgade! På kvällen är det viktigt att tvätta av sig noga så att ansiktet inte sitter kvar på kudden på morgonen. Haha, det var väl en överdrift men lite färgar det av sig. Ett tips är att exfoliera huden regelbundet och återfukta så har du ett perfekt underlag för denna produkt.

Jag kommer inte använda foundation varje dag men kanske när man vill känna sig lite fräschare på middagsbjudningar och fester. Myego Fonteint Hydrating Enhancer är en smidig produkt för dig som inte har så bra koll på smink men vill jämna till huden lite utan att se sminkad ut. Priset känns bra för mig med tanke på att den inte kommer att användas dagligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s