American Crew

Flexibelt, matt & grymt!

Recension av American Crew Boost Powder

Det här är det grymmaste stylingverktyget du kan köpa. Ett stylingpuder som du applicerar på hårrötterna för extra volym och som du samtidigt kan använda för att stajla hela håret eller för att få till en mattare finish.

Jag verkligen verkligen diggar den här produkten. Sant, den gör håret skönt mjukt och hälsosamt. Men det som är grejen är att den är hur flexibel som helst, du kan kombinera den med en mer eller mindre mängd och stylingen blir helt annorlunda.

Om du använder pulvret med lite mer mängd blir det nästan som en lera, fast inte lika oljigt och definitivt inte alls lika tungt (dvs. den håret behåller volymen). Kombinerar du med t.ex. American Crew Fiber så kan du tjocka upp håret ytterligare och dessutom hålla det på plats bättre. Börja exempelvis med att stajla håret med Fiber, häll på lite puder mot hårrötterna och ta lite puder i händerna. Dra igenom håret några gånger och voila, du har mattare textur och mer volym. Håret ser bara sådär sjukt fint ut. American Crew Boost Powder funkar att kombinera med allt och tillför variation till dina existerande favoritprodukter! Du kan få den subtilt eller så kan du vräka på efter humör.

recension stylingpulver

Det enda som är trist med den här fantastiska produkten är att den enligt mig är lite dyr. Kombinerar man den med ens favoritprodukt så behöver man inte använda så mycket men antalet appliceringar är ändå för få.

Nya trenden är att matta till det, glöm det glansiga ”titta-på-mig-jag-är-90-talist”. Tagga ner lite och matta till håret så tar du fram din självsäkerhet istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s