betyg 5

Jag har bestämt mig, har du?

Recension av Dolce & Gabbana Light Blue Man Living Stromboli Edt

Det är tråkigt att behöva referera till saltstänkta klippor och långa sandstränder varje gång en ny sommardoft dyker upp men det är fullständigt omöjligt att inte dra dessa paralleller när man skall beskriva Dolce & Gabbana Light Blue Man Living Stromboli. En doft lanserad som en limiterad utgåva av den klassiska Light Blue men utan den tunga beska som jag personligen inte var något större fan av.

De två dofterna har heller inte mycket gemensamt förutom namnet. Living Stromboli är en genuin sommardoft, full av akvatiska toner som inleds med en fruktig citrusnot, levande och något söt. När den väl lagt sig framträder en underbar, sommarfräsch mix som är svår att beskriva i ord men man skulle nog kunna säga att det doftar saltvatten med ett stänk ginger ale, vilket kanske inte låter så värst upphetsande men det här är ingen doft man enkelt sitter och petar ner i textform, den måste upplevas.

Doften sitter i mellan 4-6 timmar vilket väl får anses vara godkänt.

herrparfym recensionFörpackningen är riktigt smakfull med vackra sommarbilder på vulkanön Stromboli som fått ge upphov åt namnet. Själva flaskan är mer anonym men samtidigt både elegant och tidlös i sin enkla design och det är väl bara att ställa sig upp och applådera. Dolce & Gabbana har i Light Blue Man Living Stromboli levererat en sommardoft som med största sannolikhet kommer att stå högst upp på prispallen när året skall summeras så vill du sticka ut i sommar passa då på att köpa ditt exemplar nu innan den försvinner, det är som sagt var en limiterad utgåva. Äh, vad tusan, köp två så har du även till nästa sommar!

bäst i test

1 reply »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s