betyg 4

Lika bra året om

Recension av Gucci Guilty Pour Homme Edt

Ja, vad ska man saga? Gucci brukar alltid leverera efter prislappen och gör så även denna gång… En 50 ml EDT – Gucci Guilty Pour Homme Edt från 2011 kostar cirka 690kr till ordinarie pris och har en väldigt maskulin och samtidigt genuin doft. Borde komma som obligatorisk 2-i-1 erbjudande med exempelvis en polotröja eller tweedkavaj av senaste valfritt märke på Biblioteksgatan.

Visst finns det här spår av klassiska noter som krossade gröna blad, rosépeppar, kardemumma och sandelträ men fräschören som sätter sig i doftregistrets nyare minnesbank kan vara ett resultat av de mer fräsiga citrusinslagen. Såsom mandarin, italiensk citron och av apelsinblomma. Det finns en sublimt elegant känsla av själva produkten beträffande både design och notmix. Skulle passa såväl på kontorsjobbet som på studentikosa baler, men kräver en budget utöver CSN-mått.

recension parfym

Om du vill satsa på en parfym i år som fungerar lika bra på vinter/vår, som sommar och höst så skall du satsa på Gucci Guilty. Är helt enkelt svår att tröttna på och ger inte huvudvärk. Finns även som 30 & 90 ml-flaska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s