American Crew

For thicker fuller hair

Recension av American Crew Thickening Shampoo

Vem vill egentligen inse att man fått tunnare hår på huvudet trots att man inte passerat 30-strecket än…? I och för sig kan det för olika personer bero på både stress och/eller brist på vissa mineraler. Hursomhelst så fick jag ”nöjet” att prova American Crew Thickening Shampoo

recension schampo

Tidigare har jag haft problem med min torra hårbotten, som stundtals varit irriterad och kliat en aning, samt att jag av någon ovan nämnd (?) anledning fått tunnare hår. Min frisör på Toni&Guy har vid upprepade tillfällen frågat i all välmening vilket schampo jag har och rekommenderat något som ger hårrötterna mer fukt, vilket nu kom som ett brev på posten… Thickening Shampoo är dock den variant som (man precis som det står i bruksanvisningen) kan behöva disponera inte bara en utan åtminstone två gånger per tvätt. Det innehåller både glycerin som återfuktar och stärker varje hårstrå, samt exempelvis ”Tea Tree” och kokosoljor som gör håret mjukt och bidrar till ny lyster.

Nu är jag medveten om att detta kanske låter som en reklamkampanj… Riktigt så fantastiskt som det låter är inte resultatet efter att ha använt schampot några gånger, det krävs nog längre tid för att märka någon större skillnad, men helt klart har hårbottnen blivit ”fuktigare” och håret en aning mjukare, vilket är positivt. Över lag uppfyller produkten de förväntningar jag hade och jag kan tänka mig att använda det även i fortsättningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s