4VOO

Ribban lagd högt..

Recension av 4VOO Energizing Mask

Efter en oerhört lyckad månad med scruben från lyxmärket 4VOO var det självklart väldigt högt ställda krav på deras mask. Om det är höjden som jag lade ribban på som gör att masken känns som en liten besvikelse är oklart, men denna vecka blir det inga toppoäng för detta märke som nästan alltid levererar.

Rent generellt har jag upplevt att det finns två typer av masker: de som upplevs och de som ger resultat. Ole Henriksen har en mask som fyller sin funktion och har ett humant pris, men som bara upplevs som jobbig att smeta in och bära i 10-15 minuter. Sedan finns det en uppsjö med billiga masker som antingen känns kylande, lämnar en fräsch känsla när de dras bort och liknande men som i ett längre perspektiv än några minuter inte har särskilt stor effekt på hyn.

recension ansiktsmask

Under den månad som jag provade denna mask från 4VOO upplevde jag dessvärre ingen av ovanstående effekter. Av maskens lukt och struktur vid användningen så gissar jag att det är mycket möjligt att resultat kommer märkas först om några månader med regelbunden användning eftersom inget antyder att den innehåller starka doser av aktiva ämnen, vilket så klart är bra så att negativa reaktioner undviks så långt det är möjligt. Och i många fall, ofta med t.ex. ansiktstvätt, så syns märkbara resultat först efter år av användning…

/Testpilot Andreas B 28 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s